Maqui Berry Pure

05 0 αστέρια προϊόντος

18,00 €

Maqui Berry Pure Περίληψη

Maqui berry  pure

 

Ο κόσμος έχει εμμονή με τα αντιοξειδωτικά…. και αυτό είναι καλό. Πάνω απ’όλα τα αντιοξειδωτικά είναι ικανά να προστατεύσουν το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό με τη σειρά του βοηθάει με πολλούς τρόπους στην προώθηση του ανοσοποιητικού συστήματος στο να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το maqui berry , με τα υψηλά του επίπεδα αντιοξειδωτικών γίνεται τόσο δημοφιλές.

 

Το λατινικό όνομα του maqui berry είναι aristotelia chilensis (ach) και αλλιώς γνωστό ως Χιλιανό wineberry έχει εκπλήξει τη διατροφοδραστική βιομηχανία. Αυτό το μικροσκοπικό μωβ φρούτο σκοπεύει να αποκτήσει την υψηλότερη ριζική ικανότητα απορρόφησης οξυγόνου από τις υπερτροφές (acai, βατόμουρο, μούρa, σταφύλι, guarana, Mangosteen, Noni, ρόδι,  ιπποφαές και wolfberry). Με μια απλά σάρωση το maqui berry έχει κάνει όλους στη βιομηχανία να σπεύσουν να ρίξουν μια ματία στο νέο αυτό φρούτο.

 

Το Maqui Berry είναι τοπικό της Παταγονίας μιας περιοχής της Αργεντινής και της Χιλής. Ανθίζει το Μάιο και οι σπόροι του φυτεύονται από τον Αύγουστο ως το Σεπτέμβρη. Τα άνθη του είναι φυλλοβόλα και γονιμοποιούνται από μέλισσες και έντομα. Προτιμάει το φως, μεσαία και έντονα αργιλώδη εδάφη.

 

Τα φύλλα του maqui berry έχουν χρησιμοποιηθούν για ασθένειες του λαιμού και σαν αντιπυρετικό. Σε μυικές ίνες έχει δείξει ότι έχει αποτέλεσμα ξεκούρασης. Εντερικοί όγκοι, φλεγμονή των αμυγδαλών, εγκαύματα και διάρροια καταπολεμούνται θετικά με το maqui berry.

 

Maqui berry : Η επιστήμη πίσω από το συστατικό

Σύμφωνα με μία κλινική μελέτη που διεξήχθη από το εργαστήριο διατροφής και βρωματολογίας της Σαλαμάνκα, στην Ισπανία από τους Escribano-Bailón MT, Alcalde-Eon C, Muñoz O, Rivas-Gonzalo JC, Santos- Buelga C. «Η σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνη και η σημαντική παρουσία πολικών πολυγλυκοζυλιωμένων  παραγώγων κάνει το φρούτο A.chilensis μία ενδιαφέρουσα πηγή  εκχυλίσματος ανθοκυανίνης για διατροφικές και φαρμακευτικές χρήσεις.»

Ακόμα μία κλινική μελέτη που διεξήχθει στο Πανεπιστήμιο του Σαντιάγκο στη Χιλή απεφάνθη:

“Ανακαλύψαμε ότι το ενδημικό Χιλιανό φρούτο ARISTOTELIA chilensis (ach) έχει υψηλότερη περιεκτικότητα φαινόλης και στοχεύει καλύτερα σε συνολική δυνατή ριζοσπαστική-παγίδευση και η συνολική αντιοξειδωτική δραστικότητα σε in vitro δοκιμές, όταν συγκρίνεται με άλλα εμπορικά berry. Ο χυμός του είναι επίσης δραστικός στην αναστολή της επαγόμενη οξείδωση LDL του  χαλκού. Στις ανθρώπινες καλλιέργειες ενδοθηλιακών κυττάρων, η προσθήκη του χυμού του προστατεύει σημαντικά από υπεροξείδιακό ενδοκυτταρικό στρες και είναι δοσοεξαρτώμενη. Το υδατικό, ανθοκυανινών κλάσμα του χυμού μετραέι για τις περισσότερες από τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το ach είναι μια πλούσια πηγή φαινολών με υψηλή αντιοξειδοτική ικανότητα και προτείνουν ότι μπορεί να έχει αντιαθηρογόνες ιδιότητες.

 

Συμπέρασμα

 

Αυτή΄τη στιγμή το maqui berry κρατάει ένα μυστικό και γοητεία που είναι βέβαιο ότι για να εμποτίσουν τις παλιές ιδέες με νέα ενέργεια. Ότι υπάρχει στα καταστήματα για το maqui berry όσοι τολμηροί αρκετά για να αναζητήσουν, το διαθέτουν και κάνουν να φανεί από τα δικά τους απομεινάρια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το δάσος του Εκουαδόρ είναι αυτό που παρέχει το maqui berry.

Παραπομπή:

Berry φρούτα: συνθετικά στοιχεία, βιοχημικές διεργασίες και τις επιπτώσεις της πρόσληψης τους στην ανθρώπινη υγεία, την απόδοση, και την ασθένεια.

Προφυλάξεις
Μην υπερβαίνετε την αναγραφόμενη δόση.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Αυτό το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο μίας ποικίλης δίαιτας.…………………
Προειδοποιήσεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν μία ποικίλη δίαιτα και ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή παρακαλώ συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη χρήση.
Σταματήστε τη χρήση και συμβουλευτείτε ένα γιατρό εάν συνβεί κάποια δυσμενής αντίδραση.Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μην χρησιμοποιείτε εάν η σφράγιση κάτω από το καπάκι είναι σπασμένη ή λείπει.

 

 

 

 

Σχόλια πελάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια - γίνετε ο πρώτος που θα γράψει!
(Γράψτε μια περίληψη)

Share |
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Πρόσφατοι
Maqui Berry Pure
PayPal